Logo HanzeHulp
Hulp aanvragen

Kunt u onze hulp gebruiken? Of bent u mantelzorger en kunnen wij u ontlasten? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! Heeft u een vraag die niet tussen onze diensten staat? Geen probleem! Samen kijken we welke oplossing het beste bij u past.

Werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt met een vraag, gaan we direct voor u aan de slag. We zullen een intakegesprek met u en eventueel uw naasten/mantelzorger inplannen om uw vraag duidelijk in kaart te brengen en om elkaars verwachtingen te bespreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste match voor u. Wij vinden het belangrijk dat u een klik heeft met de medewerker die bij u over de vloer komt.

U maakt kennis met hem of haar en als dit allemaal naar wens verloopt, kan alles van start gaan.

Tarieven 2023

De kosten voor de dienstverlening van HanzeHulp kunnen gefinancierd worden uit eigen middelen of met een persoonsgebonden budget (PGB). Ook vanuit ZiN zijn er mogelijkheden, dit is afhankelijk van de contractafspraken met de financiers. Wilt u graag meer informatie over de kosten & tarieven? U kunt u altijd contact opnemen met Team HanzeHulp via de mail info@hanzehulp.nl of bellen met 085 3035889.

De onderstaande tarieven zijn excl. BTW en per uur (particulier).

ma t/m vrijdag € 35,00
zaterdag en avonden vanaf 20:00 € 45,00
zondag € 50,00
vervoer € 40,00

Aanvraagformulier

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!