Logo HanzeHulp
Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws over HanzeHulp.

Dag van de Mantelzorg

Vandaag is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we mantelzorgers in het zonnetje zetten. Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden zij dit vanzelfsprekend, maar dat is het niet! Het kan erg zwaar zijn. HanzeHulp is er onder andere om mantelzorgers te ontlasten.

De ervaring van de fam. Rigter⭐

‘Goede ondersteuning voor onze dementerende moeder van 92 was moeilijk te krijgen. Totdat HanzeHulp op ons pad kwam: er ging een wereld voor ons open. Bij HanzeHulp werken ontzettend lieve en zeer begane medewerkers, de communicatie loopt geweldig en zelfs na werktijd hebben ze appcontact met ons. We worden van alles op de hoogte gehouden. Dat zijn medewerkers met het hart op de juiste plaats. Voor ons als kinderen is het een hele opluchting dat alles nu soepel loopt en ons moedertje vindt het erg gezellig dat de medewerkers van HanzeHulp boodschappen met haar doen, maar ook eens een tuincentrum bezoeken of gezellig ergens koffie met haar gaan drinken. Voor iedereen die op zoek is naar goede hulp en ondersteuning raad ik HanzeHulp aan! Ze ontzorgen jezelf maar ook de persoon waar het om gaat.’

HanzeHulp gaat van start!

HanzeHulp is officieel van start gegaan! HanzeHulp is opgezet met de visie om iets aan het sociale leven toe te voegen, warmte te bieden en leegte op te vullen in het leven van cliënten. HanzeHulp biedt aanvullende mantelzorg, hulp en ondersteuning en gezelschap. We hopen in de toekomst veel mensen te ondersteunen!